Vergelijk offertes en bespaar op uw bouwklus!

U overweegt gevelrenovatie van uw woning? Een goede keuze, de gevel biedt uw huis bescherming en is bepalend voor de uitstraling. Bovendien is gevelrenovatie belangrijk om meer problemen en kosten te vermijden.

Waarschijnlijk bent u via onze informatiepagina terecht gekomen op deze offertepagina. Hier kunt u geheel vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van gevelwerkers die werkzaam zijn in uw streek.

Na uw aanvraag ontvangt u meerdere prijsvoorstellen aan de hand van de informatie die u invult. Het is dus belangrijk om alle velden goed in te vullen en een korte omschrijving te geven van de bouwklus.

Let op! Zonder geldig telefoonnummer en e-mailadres ontvangt u geen offertes.


Informatie en prijsvergelijk

gevelrenovatie offerte

Hoe werkt ons offertesysteem?

Beschrijf uw bouwklus in de offerteaanvraag

Omschrijf uw project in de offerteaanvraag. Wat wenst u en wat wilt u laten uitvoeren?

Vergelijk ontvangen offertes

Nadat u de offerteaanvraag heeft verzonden ontvangt u meerdere offertes. Vergelijk op prijs!

Kies de gevelwerker die bij u past

Zit er een gevelwerker bij die past bij uw bouwklus? Neem contact op en maak afspraken.

Geniet van het resultaat

Geniet van uw renovatie of verbouwing. Zonder moeite en goedkoper, project geslaagd!

Begin uw offerteaanvraag

4 redenen om uw gevel te renoveren

Uw energierekening verminderen

Heeft u een gevel die niet goed geïsoleerd is dan verliest u veel warmte en stookt u meer om het in huis warm te houden. Vooral bij een oude woning loont het om gevelisolatie te plaatsen.

Meer comfort en beter binnenklimaat

Tocht het veel in huis en heeft u veel last van een onregelmatig binnentemperatuur? Het klimaat binnenshuis is erg belangrijk en kan door gevelrenovatie verbeterd worden.

Minder onderhoud aan uw gevel

Bent u klaar met het jaarlijks onderhoud aan uw gevel en wenst u een duurzame oplossing? De juiste gevelbekleding kan er voor zorgen dat u veel minder onderhoud aan uw gevel heeft.

Laat de waarde van uw woning nog meer stijgen

Gevelrenovatie is vaak een investering die zichzelf terugverdiend. Denkt u erover na om uw woning te verkopen dan is het voor de toekomstige kopers een pre als uw gevel goed onderhouden is.

Bezoekers over bouwklussen.be

De buitenkant van ons huis was altijd al een doorn in het oog en was toe aan een opfrisbeurt. We hadden geen idee wat onze opties voor gevelrenovatie waren totdat we deze informatie lazen.

– Pieter

Na het nodige speurwerk op deze website terecht gekomen. Handig dat je met 1 druk op de knop meerdere offertes kan aanvragen. Het heeft ons geholpen om een goede gevelwerker uit de buurt te vinden.

– Melanie

We hebben ons droomhuis gekocht, maar om het meer van deze tijd te maken wilden we gevel in een nieuw jasje steken. Gevelbekleding met isolatie om het een warm en modern uiterlijk te geven. Hier een goede firma gevonden.

– Luc

Nu de gasprijzen aan het stijgen zijn wilden we ons concentreren op de isolatie van ons huis. Vorig jaar al dakisolatie gedaan en nu genoeg geld voor een gevelisolatie. Hier kunnen besparen via de offertedienst, top!

– Maria