Vergelijk offertes en bespaar op uw bouwklus!

U overweegt om nieuwe ramen en/ of deuren te plaatsen in uw woning? Een goede keuze, onze ramen en deuren bieden ons veiligheid, helpen het huis isoleren en geven uw huis karakter.

Waarschijnlijk bent u via onze informatiepagina terecht gekomen op deze offertepagina. Hier kunt u geheel vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van plaatsers die werkzaam zijn in uw streek.

Na uw aanvraag ontvangt u meerdere prijsvoorstellen aan de hand van de informatie die u invult. Het is dus belangrijk om alle velden goed in te vullen en een korte omschrijving te geven van de bouwklus.

Let op! Zonder geldig telefoonnummer en e-mailadres ontvangt u geen offertes.


Informatie en prijsvergelijk

ramen en deuren offerte

Hoe werkt ons offertesysteem?

Beschrijf uw bouwklus in de offerteaanvraag

Omschrijf uw project in de offerteaanvraag. Wat wenst u en wat wilt u laten uitvoeren?

Vergelijk ontvangen offertes

Nadat u de offerteaanvraag heeft verzonden ontvangt u meerdere offertes. Vergelijk op prijs!

Kies de plaatser die bij u past

Zit er een plaatser bij die past bij uw bouwklus? Neem contact op en maak verdere afspraken.

Geniet van het resultaat

Geniet van uw renovatie of verbouwing. Zonder moeite en goedkoper, project geslaagd!

Begin uw offerteaanvraag

Beschrijf uw project

Uw gegevens zijn veilig

Uw gegevens zijn 100% veilig bij ons en wij doen er alles aan om deze te beschermen.

Waarop letten bij het zoeken naar een plaatser van ramen en deuren?

U kan zelf uw ramen plaatsen of vervangen, maar het is aan te raden om dit te laten doen door een vakman. Een raam plaatsen vraagt precisiewerk. Een vakman heeft de nodige expertise én het juiste gereedschap. Het is verstandig om meerdere vaklui te raadplegen alvorens een keuze te maken. Let hierbij op een aantal zaken.

Ervaring en persoonlijke aandacht

Heel wat firma’s hebben al jarenlang ervaring in het plaatsen van ramen en deuren. Dat is zeker een voordeel omdat zij zeker de nodige expertise hebben. Soms hangt daar wel een prijskaartje aan.

Er zijn daarnaast ook firma’s die een adviseur ter plaatse laten komen om met u te overlopen wat er het best bij uw woning en portemonnee past. Op die manier kan u er zeker van zijn dat uw aankoop volledig op maat van uw woning gebeurt.

Eigen atelier en plaatsingsdienst

Sommige plaatsers hebben een eigen atelier waar ramen en deuren worden gemaakt. Op die manier hebben zij controle op het volledige productieproces waardoor de kans groter is dat alles op maat kan. Anderen werken samen met externe fabrikanten. Hier kan het zijn dat er meer met standaardafmetingen wordt gewerkt.

Niet elke verkoper van ramen en deuren heeft een eigen plaatsingsdienst. Vaak regelen zij wel voor u de nodige contacten. U informeert zich best goed op voorhand hoe dit verloopt zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Referenties en toonzalen

Heel wat verkopers van ramen en deuren hebben een toonzaal waar u het materiaal eens van dichtbij kan bekijken en voelen. Het is zeker de moeite waard om daar een ommetje voor te maken. In de toonzaal kan een verkoper u ook al heel wat advies geven. Op die manier kan u heel gericht offertes aanvragen. Check ook zeker even de websites van de vaklui die u wil aanspreken. Daar vindt u interessante referenties op terug van eerdere klanten.

Servicegericht

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een plaatser is de service die de vakman biedt. Niet enkel tijdens het plaatsen, maar ook daarna. Kan u er vlot terecht als u daarna problemen zou ondervinden met uw deuren en ramen? Wat is de garantie die u krijgt? Deze vragen moet u beslist stellen alvorens u met een plaatser in zee gaat.

Bezoekers over bouwklussen.be

Goede tips en informatie over ramen en deuren. Wij zochten voor ons renovatieproject een firma die meerdere buitendeuren en een voordeur kon plaatsen. Via deze website meerdere offertes ontvangen!

– Paul

Wij wilden graag een nieuwe voordeur in ons huis, maar wisten niet goed voor welke materiaalsoort wij moesten kiezen. Dankzij de site een adviseur gevonden die ons heeft geholpen.

– Marlous

Handige prijsvergelijk, transparante informatie die een goed beeld geeft over de mogelijkheden voor in de woning. Ik had vier offertes verwacht, maar kreeg er drie.

– Jean-Luc

Om ons appartement toch wat duurzamer te maken waren we op zoek naar nieuwe balkondeuren. Snel het offerteformulier doorlopen en meerdere offertes ontvangen.

– Lizzy