Zoekt u een plaatser van ramen en deuren in Edegem?

Het plaatsen van ramen of deuren in Edegem is een grote financiële investering. U kan kosten uitsparen door dit zelf te doen. Gezien het complexe precisiewerk is het echter aan te raden om een vakman in te schakelen. Zo is een juiste plaatsing niet enkel belangrijk om ramen en deuren goed te laten functioneren, maar is het ook cruciaal voor een goede isolatie. Een ander voordeel is dat als uw raam of deur achteraf schade oploopt, u terug contact kan opnemen met uw plaatser.

Op deze webpagina kan u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij vaklui in uw buurt. Zo kan u rustig uitpluizen wat u aan wie wil uitbesteden. Kijk daarbij niet alleen naar de ramen of deuren die u wil laten plaatsen, maar ook naar de service die de vakman aanbiedt.


Informatie en prijsvergelijk

ramen en deuren Edegem

Hoe werkt ons offertesysteem?

Beschrijf uw bouwklus in de offerteaanvraag

Omschrijf uw project in de offerteaanvraag. Wat wenst u en wat wilt u laten uitvoeren?

Vergelijk ontvangen offertes

Nadat u de offerteaanvraag heeft verzonden ontvangt u meerdere offertes. Vergelijk op prijs!

Kies de plaatser die bij u past

Zit er een plaatser bij die past bij uw bouwklus? Neem contact op en maak verdere afspraken.

Geniet van het resultaat

Geniet van uw renovatie of verbouwing. Zonder moeite en goedkoper, project geslaagd!

Welke functies hebben ramen en deuren?

Naast licht, lucht en doorgang, bepalen ramen en deuren mee de uitstraling van uw woning. Daarnaast is er ook het aspect van veiligheid. Ramen, en zeker deuren, beschermen uw woning van ongewenste indringers. De keuze van het materiaal van ramen en deuren, bepaalt de isolatiewaarde van uw woning in Edegem. Tot slot houden ramen en deuren ook geluid tegen van buiten.

Isolatie

Door uw woning te isoleren, blijft de temperatuur binnenin aangenaam: niet te koud in de winter en niet te warm in de zomer. Dat is ook financieel interessant. Een goed geïsoleerde woning in Edegem, heeft een gunstig effect op uw energiefactuur. De keuze van het glas in uw ramen en deuren speelt daarbij een grote rol. Kwalitatief materiaal is echter niet voldoende. De correcte plaatsing van uw ramen of deuren, is minstens zo belangrijk om een maximale isolatie te bekomen. Het kleinste foutje kan een grote invloed hebben op de isolatie.

Veiligheid

Moderne ramen en deuren maken het inbrekers steeds moeilijker om in uw woning te geraken. PVC en aluminium zijn erg stevige materialen die het heel wat moeilijker maken om in te breken in uw woning. Daarnaast zorgt dubbel glas ook voor meer veiligheid. Het is niet alleen steviger, maar het maakt ook meer lawaai als het breekt. Dat schrikt inbrekers af.

Esthetisch

Ramen en deuren vormen mee het visitekaartje van uw woning in Edegem. De stijl van uw buitengevels wordt mee bepaald door ramen en deuren. Bekijk dus zeker of ze goed passen bij bijvoorbeeld de keuze van uw gevelsteen. Ook binnenin vormen ze mee het karakter van uw ruimtes. Denk daarbij ook aan de lichtinval die u in elke ruimte wenst.

Geluidwerend

Naast licht en lucht laten ramen en deuren ook geluid binnen. Sta hier zeker even bij stil. Woont u in een luidruchtige buurt? Dan is het aan te raden om met uw vakman de mogelijkheden te bekijken voor glas dat extra geluidswerend is. Hoe steviger het glas, hoe minder geluid er kan doordringen. Tenzij u het raam open zet.

Waarop letten bij het zoeken naar een plaatser van ramen en deuren in Edegem?

U kan zelf uw ramen plaatsen of vervangen in Edegem, maar het is aan te raden om dit te laten doen door een vakman. Een raam plaatsen vraagt precisiewerk. Een vakman heeft de nodige expertise én het juiste gereedschap. Het is verstandig om meerdere vaklui te raadplegen alvorens een keuze te maken. Let hierbij op een aantal zaken.

Ervaring en persoonlijke aandacht

Heel wat firma’s hebben al jarenlang ervaring in het plaatsen van ramen en deuren. Dat is zeker een voordeel omdat zij zeker de nodige expertise hebben. Soms hangt daar wel een prijskaartje aan.

Er zijn daarnaast ook firma’s die een adviseur ter plaatse laten komen om met u te overlopen wat er het best bij uw woning en portemonnee past. Op die manier kan u er zeker van zijn dat uw aankoop volledig op maat van uw woning gebeurt.

Eigen atelier en plaatsingsdienst in Edegem

Sommige plaatsers hebben een eigen atelier waar ramen en deuren worden gemaakt. Op die manier hebben zij controle op het volledige productieproces waardoor de kans groter is dat alles op maat kan. Anderen werken samen met externe fabrikanten. Hier kan het zijn dat er meer met standaardafmetingen wordt gewerkt.

Niet elke verkoper van ramen en deuren heeft een eigen plaatsingsdienst. Vaak regelen zij wel voor u de nodige contacten. U informeert zich best goed op voorhand hoe dit verloopt zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Referenties en toonzalen

Heel wat verkopers van ramen en deuren hebben een toonzaal waar u het materiaal eens van dichtbij kan bekijken en voelen. Het is zeker de moeite waard om daar een ommetje voor te maken. In de toonzaal kan een verkoper u ook al heel wat advies geven. Op die manier kan u heel gericht offertes aanvragen. Check ook zeker even de websites van de vaklui die u wil aanspreken. Daar vindt u interessante referenties op terug van eerdere klanten.

Servicegericht

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een plaatser in Edegem, is de service die de vakman biedt. Niet enkel tijdens het plaatsen, maar ook daarna. Kan u er vlot terecht als u daarna problemen zou ondervinden met uw deuren en ramen? Wat is de garantie die u krijgt? Deze vragen moet u beslist stellen alvorens u met een plaatser in zee gaat.

Prijzen vergelijken van plaatsers uit Edegem

U vraagt zich wellicht af wat het voordeel is van prijsvergelijk in Edegem. Door te kiezen voor een lokale plaatser van ramen en deuren kunt u geld besparen op voorrijkosten. Onze samenwerkingspartners hebben een groot netwerk van plaatsers zodat er in elke grote plaats meerdere opties zijn. Meer informatie over de gemeente en aangrenzende gemeenten:

Gemeente Edegem

Plaats: Edegem
Wijken: Centrum-Noord, Centrum-Zuid, Buizegem, Elsdonk, Molenveld, de Collegewijk en Oude Elsdonk
Website van de Gemeente Edegem
Aangrenzende buur(deel)gemeenten: Antwerpen, Mortsel, Hove, Kontich en Aartselaar

Wij hebben voor de hele provincie Antwerpen plaatspagina’s opgezet, ook als u prijzen wilt vergelijken van firma’s uit:

Antwerpen | Deurne | Mechelen | Borgerhout | Berchem | Merksem | Turnhout | Wilrijk | Brasschaat | Geel

Ook geïnteresseerd in het renoveren van de gehele gevel? Bekijk onze informatiepagina: gevelrenovatie Edegem.

Ramen en deuren afzonderlijk bekeken

Ramen en deuren bepalen mee de uitstraling van uw huis. Ze dragen bij tot het karakter van uw woning. Denk dus goed na welk materiaal u wenst. Daarnaast bepalen ramen ook de sfeer en uw welzijn in uw huis. Wenst u graag gezelligheid? Of hecht u belang aan veel natuurlijk licht? Vragen als deze moet u zich stellen alvorens u de afmetingen van uw ramen bepaalt.

Ramen laten plaatsen in Edegem? Lees onze info!

Hieronder vindt u informatie over ramen; het plaatsen ervan, de soorten die er zijn, materiaalkeuzes, richtprijzen en telkens de mogelijkheid om offertes op te vragen.

De prijs van ramen plaatsen of vervangen

Voordelen van ramen laten plaatsen

Het voordeel van een raam, hoeft niet te worden uitgelegd. Een raam in een kamer betekent licht en verse lucht. Het is belangrijk dat u nadenkt over de grootte van de ramen die u in een ruimte wenst. Hoeveel lichtinval wenst u? Hoeveel ruimte van de muur wil u opofferen aan een glaspartij? Hier kan u bijvoorbeeld geen (hoge) kast zetten.

Vervolgens staat u best stil bij het type raam dat u wenst. Moet het raam volledig open? Moet het kunnen kiepen? Enz. De bestemming van de betrokken kamer zal hierbij vermoedelijk een rol spelen. Tot slot maakt u een keuze van materiaal. De stijl die u wenst voor uw woning zal hierbij bepalend zijn. Ramen dragen bij tot deze stijl.

Hebt u al ramen, maar hebben die al een zekere leeftijd? Dan is het nuttig om na te denken over nieuwe ramen. Ramen hebben tegenwoordig een erg hoge isolatiewaarde waardoor u met een nieuwe glaspartij kan besparen op uw energiekosten. Ook kunnen ze meer veiligheid bieden, bijvoorbeeld naar inbraak toe. Tot slot kunnen nieuwe ramen een frisse look geven aan uw woning. 

Populaire raamsoorten in Edegem

Er zijn er veel soorten ramen. De meest gekende is het draairaam, een raam dat gewoon volledig open kan. U kan er voor kiezen of het raam naar binnen dan wel naar buiten open gaat. Ook hebt u de keuze of u het raam in het midden opent waardoor het zowel naar links als rechts opent, dan wel enkel opent naar de linker- of rechterzijde. Met een vast raam hebt u enkel licht aangezien dit type niet open kan. Hebt u een klassieke woning? Dan is het guillotine raam misschien wel iets voor u. Dit raam opent u verticaal, op een kier of volledig. Daarnaast zijn kiep- en schuiframen veel gekozen types. Brengt u de zon en frisse lucht graag naar binnen, maar houdt u de insecten liever buiten? Vergeet dan geen vliegenramen bij te bestellen.

Kiepramen

Wenst u uw raam te kunnen kiepen? Dan kan u kiezen voor draai-kiepramen of een kantelraam. Draai-kiepramen zijn ramen die u zowel volledig open als op kiepstand kan zetten. Kantelramen worden ook wel valramen genoemd. Deze vallen naar binnen open op een kier.

Schuiframen

Wanneer u een schuifdeur als doorgang plaatst, is het grote voordeel dat deze minder ruimte in beslag neemt dan een klassieke deur. U kan ook een schuifraam op hoogte zetten. Dan hebt u het voordeel dat het raam niet kan open of dichtslaan als er wind is.

Vaste ramen

Vaste ramen zijn standaard ramen die niet open kunnen. Wel kan u een ventilatierooster aan het raam plaatsen. Het zijn de meest voordelige ramen en erg onderhoudsvriendelijk. Ze worden vaak geplaatst aan de voorzijde van een woning.

De prijs van ramen plaatsen of vervangen in Edegem

De prijs van een raam varieert enorm. De materiaalkeuze, de grootte van het raam en de afwerking zoals bijvoorbeeld een extra beschermlaag zijn factoren die een rol spelen. Daarnaast weegt de keuze van het glas ook op de prijs. Gaat u voor standaard dubbel glas of voor de meest hoge isolatienorm die drievoudig glas?

Gemiddeld mag u voor een raam van 1m² in PVC €300,- rekenen. Kiest u voor hout, wordt het duurder en gaat u richting €400,- voor 1m². Aluminium is nog duurder. Daar moet u zeker €700,- rekenen voor een raam van 1m². Staal is het duurste materiaal. Als we dit omrekenen naar een heel huis waar u ongeveer 20m² aan glaspartij wil plaatsen, zal u €6.000,- voor ramen in PVC nodig hebben, €7.000 voor ramen in hout en €10.000 voor ramen in aluminium.

Schuiframen zijn omwille van hun constructie duurder dan gewone ramen. Voor een raamoppervlakte van 2500 mm op 2000 mm moet u minstens €1.000,- rekenen voor PVC en €1.200,- voor hout. Als u kiest voor aluminium, betaalt u al snel €1.700,-. Plaatsingsonkosten zijn hier bij inbegrepen.

Deze prijzen zijn dezelfde voor het plaatsen als het vervangen van ramen. Bij dat laatste kunnen wel kosten bijkomen indien de plaatser van de nieuwe ramen ook de oude moet verwijderen en/of moet meenemen.

Opgelet, dit zijn gemiddelde richtprijzen. Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen waarbij u zo gedetailleerd weet wat er in de prijs vervat zit. Uiteraard komen er ook nog kosten bij voor het plaatsen zelf en het transport van de ramen.

Populaire keuzes in materiaalsoort

Hout, aluminium en PVC zijn materialen die doorgaans gebruikt worden voor ramen. Daarnaast zijn er ook nog steellook ramen, eveneens een vorm van aluminium, maar met een stalen uitstraling. Naar isolatie toe is er quasi geen verschil meer tussen hout, PVC of aluminium. Aluminium is dankzij zijn sterkte wel het meest geschikt voor erg grote raampartijen. Hout is een materiaal dat enig onderhoud vraagt.

PVC ramen in Edegem

PVC ramen zijn het meest budgetvriendelijk en vraagt, buiten een lichte reiniging, geen onderhoud. PVC is ook een perfecte isolator en dus erg duurzaam. Het materiaal is bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden waardoor deze ramen erg lang mee gaan. Er bestaat een pallet aan kleuren en u kan zelfs kiezen voor PVC ramen die de look van hout hebben. Tot slot is PVC perfect bestand tegen zonlicht. Er zal dus geen kleurverlies optreden. Nadeel is dan weer dat PVC ramen moeilijker te herstellen zijn bij schade. Wil u een andere kleur? Ook dat is een nadeel. PVC valt niet zomaar te overschilderen.

Aluminium ramen in Edegem

Met aluminium kiest u voor een strakke look, al is de keuze aan kleuren en stijlen zo breed, dat dit materiaal ook perfect bij een landelijke woning past. Het voordeel van aluminium is dat u zo goed als geen onderhoud heeft en u ook voor een maximale glasoppervlakte kan gaan. De profielen kunnen minimaal worden gehouden waardoor u veel daglicht krijgt. Qua isolatie moet aluminium niet meer onderdoen voor andere materialen. Het isoleert bijna evengoed als hout of PVC. Het is tevens een licht materiaal waardoor het ook bij lichte funderingen gebruikt kan worden.

Houten ramen in Edegem

Hout is een karaktervol materiaal dat zowel bij een klassieke als een moderne stijl past. Het heeft een warme uitstraling, maar vraagt wel het nodige onderhoud. Wanneer u bij de plaatsing het raamwerk laat behandelen met een lak- of verflaag, kan dat het onderhoudswerk wel aanzienlijk doen dalen. Hout isoleert beter dan staal. Het is een natuurlijke grondstof en dus een ‘levend materiaal’. U hebt kans op kleine imperfecties en kleurverschillen. Ook kan hout uitzetten, krimpen of verkleuren door bepaalde weersomstandigheden. De grootste troef is dan weer dat hout makkelijk overschilderbaar is. Elke kleur is mogelijk wanneer je maar wil. Tot slot is een houten raam dat stuk is makkelijk te herstellen.

Stalen ramen in Edegem

Wat steeds meer aan populariteit wint, zijn stalen ramen. Het is een tijdloos materiaal dat erg veel klasse uitstraalt. Het voordeel van staal is dat het te verkrijgen is in erg dunnen profielen. De glaspartij kan dus gemaximaliseerd worden wat een open gevoel geeft. Het is ook een buigzaam materiaal en dus ideaal voor gebogen ramen. Ook voor een tuinhuis of veranda is dit een veel gekozen materiaal omdat staal bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is dus erg duurzaam. U bent een leven lang gerust met stalen ramen. Nadeel is dat ze iets minder goed thermisch isoleren dan bijvoorbeeld PVC, al valt dat op te lossen met een thermische onderbreking. Vraag ernaar bij uw plaatser. Tot slot is staal het duurste type materiaal.

Steellook ramen

Minder bekend, zijn ramen in steellook uitvoering. Dit type combineert de uitstraling van oud staal met de voordelen van aluminium. Deze ramen passen zowel in een landelijke als een strakke woning. Met steellook kan u zeer fijne profielen laten maken. 

Deuren laten plaatsen in Edegem? Lees onze info!

Hieronder vindt u informatie over ramen; het plaatsen ervan, de soorten die er zijn, materiaalkeuzes, richtprijzen en telkens de mogelijkheid om offertes op te vragen.

De prijs van deuren plaatsen of vervangen

Voordelen van deuren laten plaatsen

Het grote voordeel van een deur is uiteraard het kunnen betreden van uw woning of een ruimte. Vergeet echter niet dat er nog heel wat andere voordelen zijn. Een voor- of achterdeur beveiligt uw woning tegen inbraak, warmte of koude. De keuze van het materiaal bepaalt mee de stevigheid en de graad van isolatie. Let bij de keuze ook op het onderhoud die een deur vraagt.

Populaire deursoorten in Edegem

Een deur moet vooral open en toe kunnen gaan, maar dit kan op allerlei manieren. Zo hebt u de schuifdeur, dubbele deur, pivoterende deur, zwaaideur, pendeldeur… Die laatste is een deur die u in beide richtingen kan openen waardoor de ruimte altijd makkelijk toegankelijk is, zelfs als u de handen niet vrij hebt. Bij buitendeuren wordt vaak gekozen voor inbraakwerende deuren die voorzien is van extra veiligheidselementen. Vergeet ook de vliegendeur niet wanneer u insecten liever buiten houdt.

Voordeuren

Alles start bij de voordeur. Hier krijgen bezoekers een eerste indruk van uw woning nog voordat ze het interieur hebben bewonderd. De voordeur vormt de toegang tot uw woning, ook voor inbrekers. Deze deur moet dus extra beveiligd worden en dat kan perfect op onzichtbare wijze. Voordeuren bestaan er in alle mogelijke kleuren, vormen en materialen.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten van vormen, maten en kleuren. Naast de klassieke houten binnendeur, is de glazen deur erg populair omdat deze voor veel lichtinval zorgt. Het geeft ook een gevoel van ruimte.

Daarnaast kan u ook kiezen voor smeedijzeren of stalen binnendeuren. Deze zijn erg populair en geven veel karakter aan de betrokken ruimte. Deze materialen passen zowel in een moderne als landelijke woning, maar zijn niet de goedkoopste opties.

Schuifdeuren

Met een schuifdeur wint u heel wat ruimte. Deze opent immers niet naar binnen of buiten. U hebt ze in alle mogelijke breedtes en hoogtes die u wenst. De prijs van een schuifdeur ligt doorgaans wel hoger dan die van een gewoon raam.

De prijs van deuren plaatsen of vervangen in Edegem

De prijs van een deur is afhankelijk van heel wat factoren: de afmetingen, het materiaal, binnen- of buitendeur, met of zonder glas, de afwerking, … Een buitendeur is duurder omdat ze steviger is. Ze moet immers beschermd zijn tegen weersomstandigheden en inbraak.

De prijs van een binnendeur in PVC is gemiddeld €500,-. Hout is iets duurder. U moet dan gemiddeld rekenen op €550,-. Aluminium is het duurste en kost gemiddeld €650,-. In deze prijzen zit de plaatsing inbegrepen. Voor een schuifdeur betaalt u al snel meer dan €700,-.

Voor een buitendeur in PVC mag u gemiddeld €800,- rekenen. Wenst u een houten buitendeur, is het gemiddelde zo’n €900,-. Voor aluminium mag u er nog eens €200,- bij tellen. De plaatsing is hierbij inbegrepen.

Het plaatsen van deuren kost gemiddeld €100,- per deur. Bij buitendeuren kan deze prijs wel hoger liggen omdat er dan meer komt kijken bij de plaatsing.

Populaire keuzes in materiaalsoort

Deuren zijn er in verschillende materialen. PVC, hout of aluminium zijn veel gekozen materialen voor buitendeuren. Binnendeuren worden dan weer vaak in hout of staal gekozen. Aan u de keuze welk materiaal het best aansluit bij het karakter van uw woning. Elk type van materiaal heeft uiteraard zijn prijskaartje.

PVC deuren in Edegem

PVC als materiaal is enorm populair omwille van de voordelige prijs. PVC gaat ook erg lang mee. Weersomstandigheden hebben er weinig tot geen invloed op. U kan een PVC deur kiezen in alle mogelijke kleuren en stijlen. Maar zodra u gekozen hebt, is het moeilijk om nog van kleur te wijzigen. In tegenstelling tot hout, is PVC moeilijk te overschilderen. Wel is het makkelijk in onderhoud. Af en toe uw deur eens reinigen, is voldoende. Dat hoeft niet eens vaak te gebeuren, want PVS is op zichzelf vuil- en stofwerend. Hout is een iets betere isolator, maar PVC moet absoluut niet onder doen.

Aluminium deuren in Edegem

Aluminium geeft een strakke look aan uw inkom. Het is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat een leven lang mee kan gaan. Het is enorm sterk en bestand tegen zowat alle weersomstandigheden. Het ‘leeft’ niet, dus u loopt geen kans op verrotting, kromtrekkingen, verkleuring of roest. Toch nood aan een nieuwe deur? Aluminium is volledig recycleerbaar. Deze voordelen hebben wel een prijskaartje. Een aluminium deur is niet de meest budgetvriendelijke optie. Daarnaast is aluminium moeilijk te overschilderen wanneer u een andere kleur wenst en als er toch schade is aan uw deur, is dit niet makkelijk te herstellen.

Houten deuren in Edegem

Hout is een natuurlijk materiaal dat charme en warmte uitstraalt. Omdat het om een natuurlijke grondstof gaat, kan uw deur lichtjes ‘in beweging’ zijn. Ze kan krimpen of uitzetten bij respectievelijke koude en warmte. Ook de kleur kan door weersomstandigheden vervagen. Voordeel is dat u makkelijk van kleur kan veranderen door er een andere verflaag op te zetten. Nadeel is dat hout meer onderhoud vraagt dan andere materialen.

Stalen deuren in Edegem

Wat steeds meer gekozen wordt, zijn deuren van staal. Het is een erg duur, maar duurzaam en tijdloos materiaal en biedt de mogelijkheid om een optimale glaspartij in uw deur te steken. De profielen van staal kunnen immers erg slank worden gemaakt. Staal kan ook worden gebogen waardoor dit materiaal zich uitstekend leent voor een deur met een boog bovenaan. Naar isolatie toe, is het minder goed dan andere materialen. Hier zijn echter oplossingen voor die u zeker moet aftoetsen bij de plaatser.

Steellook deuren

Steellook deuren hebben fijne en elegante profielen van aluminium met een robuuste stalen uitstraling. De mogelijkheden aan stijlen zijn eindeloos waardoor dit materiaal zowel in een klassieke als moderne woning past.

Bespaar op de kosten van deze bouwklussen!

De kosten voor ramen en deuren kan wel oplopen tot 10% van uw totale bouw- of renovatiebudget. Gelukkig zijn er premies voorzien. Zo is er de Vlaamse renovatiepremie van de Vlaamse overheid. Meer info hierover kan u hier vinden. Daarnaast heeft Fluvius, de netbeheerder, ook een aantal premies voor bestaande woningen. Daarover vindt u hier meer informatie.

Tot slot komt u misschien in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6%. Dat is het geval als uw woning ouder is dan 10 jaar en uw aannemen rechtstreeks aan u factureert. Voor nieuwbouw zijn er zo goed als geen premies meer omdat de overheid geen nieuwbouw meer wil stimuleren. U vraagt best advies aan uw plaatser.

Vrijblijvend offertes vergelijken voor ramen en/of deuren

Ramen en deuren bepalen de look van uw woning, zorgen voor licht en lucht en beschermen uw huis tegen inbraak. Het vraagt precisiewerk. Spreek dus niet de eerste de beste vakman aan. Vraag offertes bij meerdere firma’s. Vergelijk prijzen én de diensten die ze aanbieden. Via onze offertedienst kan u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij vaklui in uw buurt.

Bezoekers over bouwklussen.be

Goede tips en informatie over ramen en deuren. Wij zochten voor ons renovatieproject een firma die meerdere buitendeuren en een voordeur kon plaatsen. Via deze website meerdere offertes ontvangen!

– Paul

Wij wilden graag een nieuwe voordeur in ons huis, maar wisten niet goed voor welke materiaalsoort wij moesten kiezen. Dankzij de site een adviseur gevonden die ons heeft geholpen.

– Marlous

Handige prijsvergelijk, transparante informatie die een goed beeld geeft over de mogelijkheden voor in de woning. Ik had vier offertes verwacht, maar kreeg er drie.

– Jean-Luc

Om ons appartement toch wat duurzamer te maken waren we op zoek naar nieuwe balkondeuren. Snel het offerteformulier doorlopen en meerdere offertes ontvangen.

– Lizzy